CINE SUNTEM NOI.

Suntem absolventi de scoli superioare in domeniul IT, pasionati de tot ce inseamna acest domeniu si ne-am gandit sa punem in practica ceea ce am invatat si ce ne place. Astfel, oferim service calculatoare in galati pentru firme mici si mijlocii si face m acest lucru din 2006 si cred ca o sa mai facem acest lucru mult timp de acum inainte.

Service calculatoare in Galati.

Oferim pe baza de contract operatiuni de service calculatoare in Galati la sediul firmelor. Serviciile cuprin operatiuni de siguranta si securitatea a datelor, update-uri  software si upgrade-uri in cadrul operatiunilor de mentenanta, servicii de webdesign la cerere, in general facem tot ce ne sta in putinta astfel incat sistemul dumneavoastra informatic sa functioneze la paramatrii maximi in conditii de siguranta sporita.

asistPC este un set de servicii in domeniul IT dedicat firmelor mici si mijlocii din Galati, ce doresc sa scape de grijile si problemele ce pot sa apara din cauza computerelor sau a perifericilor acestora.

Fiecare contract de service este diferit. Si pretul, de asemenea. Depinde de numarul de calculatoare, imprimante, routere, scanere, etc. Depinde de ce servicii doriti de la noi. De aceea, pretul il vom stabili dupa o discutie la sediul dumneavoastra, unde vom evalua si analiza problemele cu care va confruntati si eventualele linii de actiune.

In general, raspundem la toata solicitarile, bineinteles in limita timpului disponibil. Ne puteti contacta prin email sau telefonic si vom stabili de comun acord cand si cum va putem ajuta.

Oferim de asemenea si servicii de webdesign, insa pentru acestea se va incheia un contract de service separat.

CONSULTANTA SI SERVICE IT PENTRU BUSINESS-UL TAU.

Service calculatoare in Galati!

Punem la dispozitia dumneavoastra timpul si competentele noastre astfel incat fiecare sa faca exact ce stie cel mai bine! Una din componentele pe care incercam sa le imbunatatim este timpul de raspuns la solicitarile dumneavoastra. In prezent avem o medie de 3 ore si incercam sa imbunatatim aceasta cifra.

SUPORT TEHNIC

Esti din Galati si ai o probleme in domeniul IT. Contacteaza-ne si noi te vom ajuta!

Mereu alaturi de tine!

Ai sau nu contract de service, nu ezita sa ne contactezi, vom face tot ce putem ca sa te ajutam.

Contacteaza-ne

SERVICII

Nu esti sigur in legatura cu serviciile oferite de noi? Contacteaza-ne si noi te vom lamuri!

Avem grija de compania ta!

Nu stii daca serviciile oferite de noi acopera nevoile tale? Nicio problema. Contacteaza-ne si ne vom lamuri impreuna.

Contacteaza-ne

SECURITATE

Vrei sa stii daca datele tale sunt in siguranta? Contacteaza-ne si noi vom verifica!

Alege sa fii in siguranta.

Securitatea datelor este unul din primele deziderate atunci cand discutam de domeniul IT. Hai sa verificam.

Contacteaza-ne

NOI FACEM SA MERITE.

Timpul mediu de raspuns la solicitari este de 3 ore si pentru ca ne place sa fim organizati veti primi in fiecare luna un raport pe email, cu  activitatea noastra. Beneficiati in baza contractului si de 5 ore consultanta telefonica. Teoretic, pentru ca practic ne puteti suna oricand.

0h
Timp de interventie
0
Raport lunar – email
0h
Consultanta on-call
Service calculatoare in Galati.

asistPC
SOLUTIA PROBLEMELOR TALE.

HAI SA INCEPEM