INTREBARI.

Gasiti mai jos numarul de telefon si un  formular cu ajutorul caruia ne puteti trimite email, insa inainte de a trimite un mesaj, verificati daca nu cumva raspusnul dumneavoastra se regasete mai jos.

asistPC este un serviciu dedicat firmelor mici si mijlocii cu activitate la sediul acestora. Ne puteti contacta prin email sau telefon.

Vom face o vizita la sediul firmei dumneavoastra si dupa o evaluare se vor negocia conditiile contractului de service.

Costul fiecarui contract de service este negociat in functie de necesitatile fiecarei companii.

Numarul de vizite la sediul firmei dumneavoastra depind de tipul de contract negociat. Fiecare contract are un numar de vizite pentru mentenanta si un numar de vizite dedicate interventiilor la cererea dumneavoastra.

Da. Indiferent de faptul ca ne solicitati sau nu, veti achita pretul lunar al contractului. De fapt, daca nu ne solicitati intr-o luna inseamna ca noi ne-am facut treaba si lucrurile au mers bine pentru dumneavoastra.

Da, va putem face un website, insa acest lucru presupune o plata suplimentara celei din contract. De asemenea, pentru admnistrare se va negocia un contract separat de cel de service.

Ne deplasam la sediul dumneavoastra si daca constatam defectiuni hardware, va vom inlocui componenta, pe care dumneavoastra o veti achita. Noi insa va vom ajuta sa alegeti cea mai buna si corecta solutie hardware.

Da, in mare parte din cazuri.

Puteti lua aceasta decizie oricand doriti. Daca insa ne veti instiinta pana in data de 10 a lunii, va trebui sa achitati si pretul contractului pentru luna in curs.

HAI SA STAM DE VORBA.

Ne puteti contacta prin email, completand campurile de mai jos sau telefonic la numarul de telefon pe care il gasiti in aceasta pagina.

    AI INTREBARI?
    CONTACTEAZA-NE AZI.