asistPC inseamna servicii de service si intretinere calculatoare personalizate nevoilor dumneavoastra, comercializare componente si periferice calculatoare, precum si software si consumabile calculatoare si periferice.

asistPC insemna reducerea cheltuielilor legate de reteaua d-voastra de calculatoare.

service reparatii calculatoare galati

asistPC asigura cel mai scurt timp de interventie pentru firmele din Galati care beneficiaza de abonamentul de service calculatoare si intretinere retele calculatoare, in cazurile de interventii urgente, asistPC intervine in maxim 2 ore de la sesizarea d-voastra.

Pentru a ne contacta folositi datele de mai jos:

0747 312 685
office@comp-service.ro

Contact
Telefon: 0747 312 685
e-mail: office@comp-service.ro

webdesign, realizare site galati

WEBDESIGN

In sfarsit, te-ai hotarat!

Vrei sa iti prezinti firma sau institutia, vrei sa iti faci reclama sau chiar sa iti vinzi serviciile sau produsele. Ai nevoie de o pagina web bine construita, care se incarca rapid si este atragatoare.

Comertul electronic sau comertul virtual este o metoda de vanzare prin Internet si se realizeaza prin intermediul asa numitelor magazine electronice sau virtuale.

Deschis zi si noapte magazinul virtual iti poate face cunoscute si vinde produsele continuu.
Intregul tau catalog online este disponibil in orice moment iar un numar nelimitat de clienti pot vedea si rasfoi cataloagele tale ...

... pot vedea imagini ale produselor, face cautari dupa orice categorie si organiza cumparaturile cu un cos de cumparaturi virtual.

Alege unul din serviciile noastre: