asistPC inseamna servicii de service si intretinere calculatoare personalizate nevoilor dumneavoastra, comercializare componente si periferice calculatoare, precum si software si consumabile calculatoare si periferice.

asistPC insemna reducerea cheltuielilor legate de reteaua d-voastra de calculatoare.

service reparatii calculatoare galati

asistPC asigura cel mai scurt timp de interventie pentru firmele din Galati care beneficiaza de abonamentul de service calculatoare si intretinere retele calculatoare, in cazurile de interventii urgente, asistPC intervine in maxim 2 ore de la sesizarea d-voastra.

Pentru a ne contacta folositi datele de mai jos:

0747 312 685
office@comp-service.ro

Contact
Telefon: 0747 312 685
e-mail: office@comp-service.ro

recuperare date inlocuire hard disk

RECUPERARE DATE

In cazul in care in urma unui eveniment neprevazut ( fluctuatie de tensiune, virus, spyware , stergere accidentala…) sunteti in situatia de a nu mai avea acces la datele din calculatorul dumneavostra este necesar un serviciu de Recuperare Date care sa va aduca calculatorul la starea initiala. Fie ca sunteti posesorul unui calculator de birou sau al unui laptop aveti nevoie de datele de pa calculator intr-un timp cat mai scurt si calculatorul sa devina complet functional. In cazul in care calculatorul nu poate fi reparat cel putin va vom recupera datele.

Recuperare Date – Hard Disk

Indiferent de problema pe care o aveti cu hardisk-ul noi va putem oferi o solutie de recuperare integrala sau partiala a datelor dumneavoatra in functie de gradul de deteriorare al acestuia. Chiar daca aveti un harddisk formatat sau cu partitii sterse , serviciul noustru de Recuperare Date va poate returna partial sau integral datele.

Returnarea datelor recuperate

In ceea ce priveste datele recuperate, acestea vor fi returnate catre client pe urmatoarele tipuri de support : harddisk , cd, dvd, memory stick. In cazul in care clientul este de acord cu reinstalarea vom readuce sistemul la starea initiala iar datele vor puse in acelasi loc.

In cazul harddisk-urilor daca consideram ca poate fi reparat si va functiona in conditii optime va putem returna datele recuperate pe acelasi harddisk. In cazul in care harddisk-ul nu mai poate fi utilizat datele vor fi returnate pe unul dintre urmatoarele suporturi : harddisk , cd, dvd, memory stick. Datele recuperate vor mai fi pastrate de catre noi pentru o perioada de 1 sapatamana pentru a ne asigura ca totul este in regula dupa reinstalarea sistemului de catre client.