asistPC inseamna servicii de service si intretinere calculatoare personalizate nevoilor dumneavoastra, comercializare componente si periferice calculatoare, precum si software si consumabile calculatoare si periferice.

asistPC insemna reducerea cheltuielilor legate de reteaua d-voastra de calculatoare.

service reparatii calculatoare galati

asistPC asigura cel mai scurt timp de interventie pentru firmele din Galati care beneficiaza de abonamentul de service calculatoare si intretinere retele calculatoare, in cazurile de interventii urgente, asistPC intervine in maxim 2 ore de la sesizarea d-voastra.

Pentru a ne contacta folositi datele de mai jos:

0747 312 685
office@comp-service.ro

Contact
Telefon: 0747 312 685
e-mail: office@comp-service.ro

devirusare calculatoare windows galatiPe zi ce trece pe langa cei 90.000 de virusi cunoscuti apar multi altii noi, mult mai agresivi si periculosi. Infectarea unui calculator este un lucru neplacut si cu efecte destructive, virusii putand sa trimita e-mailuri cu documente confidentiale, distruge informatiile de pe hard-disk, suprascrie Flash-BIOS-ul, incetineasca calculatorul, sa deschida brese de securitate, etc.

Apelati cu incredere la noi pentru orice problema legata de virusi sau securitate. Beneficiati de experienta noastra in devirusare pentru a avea calculatoare curate si sigure.

La cererea dumneavoastra, putem efectua: