asistPC inseamna servicii de service si intretinere calculatoare personalizate nevoilor dumneavoastra, comercializare componente si periferice calculatoare, precum si software si consumabile calculatoare si periferice.

asistPC insemna reducerea cheltuielilor legate de reteaua d-voastra de calculatoare.

service reparatii calculatoare galati

asistPC asigura cel mai scurt timp de interventie pentru firmele din Galati care beneficiaza de abonamentul de service calculatoare si intretinere retele calculatoare, in cazurile de interventii urgente, asistPC intervine in maxim 2 ore de la sesizarea d-voastra.

Pentru a ne contacta folositi datele de mai jos:

0747 312 685
office@comp-service.ro

Contact
Telefon: 0747 312 685
e-mail: office@comp-service.ro

consultanta calculatoare it galati

CONSULTANTA IT

Puteti solicita ajutorul echipei noastre pentru extinderea sau optimizarea sistemului informatic deja existent, prin apelarea la serviciile de consultanta IT .
Va ajutam in privinta achizitionarii de produse hardware , realizand comparatii intre diverse produse, intre diferentele ce apar, recomandadu-va exact ceea ce va este necesar. Consultanta IT oferita de noi va va ajuta sa realizati investitii eficiente cu costuri minime .
asistPC va sta la dispozitie oferindu-va 24/24 h consultanta online, on-call sau la sediu.

-Consultanta IT poate presupune:

• realizarea proiectului de arhitectura a sistemului informatic.
• stabilirea structurii si configurarea echipamentelor informatice (inclusiv solutii antivirus si conectare Internet).
• achizitii echipamente hardware si software.
• securizare sisteme.
• prevenirea pierderii datelor;

In conditiile in care in ziua de azi informatia si timpul devin din ce in ce mai importante in lumea afacerilor, folosirea PC-ului a devenit o necesitate in toate domeniile de activitate. PC-ul impreuna cu internetul ne fac viata mai usoara, ne ajuta sa comunicam si sa fim la zi cu informatiile vitale necesare desfasurarii in bune conditii a activitatilor noastre zilnice.
De multe ori, din diferite motive, folosirea unui PC devine un calvar sau un stres si in loc sa ne usureze munca si observam ca pierdem timp si bani. Noi avem grija ca prin serviciul de Consultanta IT sa eliminan toate aceste aceste neajusuri si sa va oferim cunostiintele noastre in domeniul in orice moment.